Сити потврдија дека менторот на Пеп, Хуан Лилјо е негов нов помошник

Англиските шампиони, Манчестер сити потврдија дека Хуан Мануел Милјо, поранешниот „ментор“ на Пеп Гвардиола е негов нов помошник на местото …

Сити потврдија дека менторот на Пеп, Хуан Лилјо е негов нов помошник Прочитај повеќе