Top Sport

Ил Ломбардија

Молема победи на последната трка од сезоната, Ил Ломбардија

Холанѓанецот Бауке Молема имаше совршен напад за победа на традиционално последната трка во велосипедската трка, Ил Ломбардија (поранешна Торино-Милано). Молема …

Молема победи на последната трка од сезоната, Ил Ломбардија Прочитај повеќе

Scroll to Top