Ѓоковиќ за помалку доби исклучување, Бегу помина со 10.000 долари

Романската тенисерка Ирина-Камелија Бегу помина само со казна од 10.000 долари на Ролан Гарос, откако во бес го фрли рекетот, …

Ѓоковиќ за помалку доби исклучување, Бегу помина со 10.000 долари Прочитај повеќе