Лукас Пуј ја донесе десеттата Дејвис куп „салатара“ за Франција

Лукас Пуј целосно доминираше во мечот со Стив Дарси за да го победи во три сета со 6:3/6:1/6:0 и да …

Лукас Пуј ја донесе десеттата Дејвис куп „салатара“ за Франција Прочитај повеќе