Јао Минг веќе не е „вечен“ студент – дипломираше по седум години

Поранешната НБА суперѕвезда Јао Минг, конечно, официјално дипломираше. Јао студираше на „Џиао Тонг“ универзитетот во Шангај, добивајќи диплома по економија, …

Јао Минг веќе не е „вечен“ студент – дипломираше по седум години Прочитај повеќе