Неверојатен подвиг: Јасмин Парис победи на трката на 431 километар

Јасмин Парис од Единбург е вистински пример за тезата дека речиси секојдневно се поместуваат границите на издржливоста на човечкото тело. …

Неверојатен подвиг: Јасмин Парис победи на трката на 431 километар Прочитај повеќе