Уште еден фудбалер се „здроби“ со петарди

Мексиканскиот фудбалер Јирген Дам ќе пропушти околу две недели тренинзи со актуелните мексикански шампиони Тигрес откако заработи изгореници од прв …

Уште еден фудбалер се „здроби“ со петарди Прочитај повеќе