Top Sport

Јоханес Клаебо

ЗОИ Пјонгчанг: Клаебо за нова прекрасна норвешка победа (видео)

Јоханес Хесфлот Клаебо обезбеди нова прекрасна победа за норвешкиот нордиски тим во Пјонгчанг, откако ја предводеше својата репрезентација до победа …

ЗОИ Пјонгчанг: Клаебо за нова прекрасна норвешка победа (видео) Прочитај повеќе

Scroll to Top