Top Sport

Јорденис Угас

Спенс ги обедини титулите во велтер категорија со нокаутот над Угас

Ерол Спенс Јуниор ги обедини ВБЦ, ИБФ и ВБА титулите во велтер категорија, откако го нокаутираше Кубанецот Јорденис Угас во …

Спенс ги обедини титулите во велтер категорија со нокаутот над Угас Прочитај повеќе

Scroll to Top