И тоа се случува! 90-годишен велосипедист го загуби рекордот поради позитивен тест

Американскиот ветеран, 90-годишниот велосипедист Карл Гроув го загуби светскиот рекорд поставен во 2018 година, откако Американската анти-допинг агенција (УСАДА) му …

И тоа се случува! 90-годишен велосипедист го загуби рекордот поради позитивен тест Прочитај повеќе