Бекеле за малку до светскиот рекорд во маратон во Берлин

Поранешниот олимписки и светски шампион, Кенениса Бекеле имаше фантастичен кам-бек за победа на маратонот во Берлин во неделата, поставувајќи второ …

Бекеле за малку до светскиот рекорд во маратон во Берлин Прочитај повеќе