Top Sport

Кевин Шванц

Ексшампионот Шванц предупредува: Стилот ќе го повреди Маркез (видео)

Четирикратниот Мото ГП шампион, Марк Маркез мора да научи нов стил на возење со помалку ризик, бидејќи ризикува сериозна повреда, …

Ексшампионот Шванц предупредува: Стилот ќе го повреди Маркез (видео) Прочитај повеќе

Scroll to Top