Здовц е нов тренер на францускиот Метрополитанс 92

Словенечкиот тренер и поранешна кошаркарска легенда на оваа земја, Јуре Здовц е нов тренер на францускиот клуб Метрополитанс 92, со …

Здовц е нов тренер на францускиот Метрополитанс 92 Прочитај повеќе