Дрекслер: Бласфемија е дека Г.О.А.Т. е Џордан или Леброн

Поранешниот НБА играч Клајд „Глајд“ Дреклсер има свое мислење околу тоа кој е најдобриот на сите времиња. Во јавноста се …

Дрекслер: Бласфемија е дека Г.О.А.Т. е Џордан или Леброн Прочитај повеќе