Против Кардиф најмалку важен ќе им биде резултатот

Тренерот на Лестер, Клод Пуел, рекол дека нема да биде важен резултатот на претстојниот натпревар со Кардиф во Премиер лигата. …

Против Кардиф најмалку важен ќе им биде резултатот Прочитај повеќе