Ребека Варди го загуби судскиот случај против сопругата на Вејн Руни

Сагата околу сопругите на двајцата поранешни англиски репрезентативци и нивното „оговарање“, случај кој во англискиот печат беше наречен „Wagatha Christie“, …

Ребека Варди го загуби судскиот случај против сопругата на Вејн Руни Прочитај повеќе