Top Sport

Кори Сандхаген

Едгар по нокаутот од Сандхаген: Не се сеќавав со кого се борев, ниту дека два месеци тренирав!

УФЦ ветеранот, Френки Едгар признава дека имал последици од бруталниот нокаут со „летечко колено“ кој го доби од Кори Сандхаген …

Едгар по нокаутот од Сандхаген: Не се сеќавав со кого се борев, ниту дека два месеци тренирав! Прочитај повеќе

Scroll to Top