Четири снабдувачи на мотори заинтересирани за Ф1

И покрај јасното несогласување кое го покажаа Мерцедес и Ферари, планот на новите сопственици на Ф1, „Либерти медија“ за поевтин, …

Четири снабдувачи на мотори заинтересирани за Ф1 Прочитај повеќе