Одеднаш, сите го сакаат Кристијан Ериксен

Кога беше најпотребен на неговата земја, Кристијан Ериксен го одигра можеби најдобриот меч во данскиот дрес за со хет-трик да …

Одеднаш, сите го сакаат Кристијан Ериксен Прочитај повеќе