Top Sport

Круз Азул

На „Ацтека“ во Мексико постигнат е 10.000-тиот гол, најмногу во светот (видео)

Во првенството на Мексико вчера редовно коло играа Круз Азул и Куеретар, славеа домаќините со резултат 3:0. Победата на домашната …

На „Ацтека“ во Мексико постигнат е 10.000-тиот гол, најмногу во светот (видео) Прочитај повеќе

Scroll to Top