Чудо е што преживеал, фудбалер имал 300 отчукувања на срцето во минута (видео)

Англискиот фудбалер Леон Барнет е принуден да ја прекине фудбалската кариера на само 32 години откако за чудо, останал жив …

Чудо е што преживеал, фудбалер имал 300 отчукувања на срцето во минута (видео) Прочитај повеќе