Борусија верува дека најде нов талент во Аргентинецот Балерди

Членот на аргентинската младинска репрезентација, Леонардо Балерди потпиша долгогодишен договор со Борусија Дортмунд, завршувајќи ја долгата соработка со јужноамериканскиот гигант …

Борусија верува дека најде нов талент во Аргентинецот Балерди Прочитај повеќе