Во само еден случај Меси може да ја напушти Барселона бесплатно

Лионел Меси (30) на 25 ноември минатата година потпиша нов договор со Барселона до 30 јуни 2021 година. Откупната клаузула …

Во само еден случај Меси може да ја напушти Барселона бесплатно Прочитај повеќе