Шкупи го засили нападот со младинскиот репрезентативец Луан Абази

Македонскиот прволигаш Шкупи го засили нападот со младинскиот репрезентативец Луан Абази. Тој треба да ја засили конкуренцијата во навалната линија …

Шкупи го засили нападот со младинскиот репрезентативец Луан Абази Прочитај повеќе