Удинезе без тренер, Дел Нери доби отказ

Фудбалскиот клуб Удинезе потврди дека Луиџи дел Нери повеќе не е тренер на овој клуб. Дел Нери доби отказ по …

Удинезе без тренер, Дел Нери доби отказ Прочитај повеќе