Top Sport

Мачестер Јунајтед

Фалкао и Санчез се најлошите засилувања на Јунајтед по ерата на Фергусон

Повлекувањето на Сер Алекс Фергусон од клупата на Манчестер Јунајтед значеше крај на една ера на клубот. До тогаш „ѓаволите“ …

Фалкао и Санчез се најлошите засилувања на Јунајтед по ерата на Фергусон Прочитај повеќе

Scroll to Top