Си го зема целиот сталак кога беше прогласен за играч на мечот

Мамаду Дијало, напаѓачот на францускиот второлигаш Гренобл, стана хит на Интернет откако се обиде да си го земе целиот сталак …

Си го зема целиот сталак кога беше прогласен за играч на мечот Прочитај повеќе