Top Sport

маратон во Виена

Победи на маратон во Виена, ама го дисквалификуваа поради ѓонот на патиките

Атлетскиот маратон во главниот град на Австрија денеска го трчаа 26.000 учесници, по една година пауза поради пандемијата на коронавирусот. …

Победи на маратон во Виена, ама го дисквалификуваа поради ѓонот на патиките Прочитај повеќе

Бунасер победи во Виена, светскиот рекордер Кимето не заврши

Мароканецот Салахедин Бунасер е изненадувачки победник на маратонот во Виена, додека проблемите на светскиот рекордер, Денис Кимето  продолжуваат, откако тој …

Бунасер победи во Виена, светскиот рекордер Кимето не заврши Прочитај повеќе

Scroll to Top