Петровиќ од ЖРК Вардар во Валчеа

Марија Петровиќ е последна од интернационалките во ЖРК Вардар што успеа да најде ангажман во друг тим по завршувањето на …

Петровиќ од ЖРК Вардар во Валчеа Прочитај повеќе