Газдата на Санс: Го респектирам Јокиќ, нема потреба за никаква казна

Мет Ишбија, газдата на Финикс санс, се јави на социјалните мрежи по „пресметката“ со ѕвездата на Денвер нагетс, Никола Јокиќ, …

Газдата на Санс: Го респектирам Јокиќ, нема потреба за никаква казна Прочитај повеќе