Венеција се засили со Кузанс од Баерн Минхен

Венеција се пофали со своето прво зимско засилување, откако се договорија со Баерн Минхен за трансфер на 22-годишниот Французин, Мишел …

Венеција се засили со Кузанс од Баерн Минхен Прочитај повеќе