Top Sport

Моџи бајат

Џаро: Каде што има Срби и Хрвати таму најмногу се местат натпревари

Уште пред десет години говорев дека во Белгија најмногу се местат натпревари. Уште стојам зад таа своја изјава, изјавил за …

Џаро: Каде што има Срби и Хрвати таму најмногу се местат натпревари Прочитај повеќе

Приведени тренерот на Бриж Леко и српскиот менаџер Вељковиќ

Голем скандал утрово ја стресе Белгија, откако полицијата привела неколку познати фудбалски имиња, под сомнение за местење на натпревари и …

Приведени тренерот на Бриж Леко и српскиот менаџер Вељковиќ Прочитај повеќе

Scroll to Top