Ибрахимовиќ му го деформирал лицето (Фото+Видео)

Златан Ибрахимовиќ, во дербито на Лос Анџелес, сериозно го повредил фудбалерот од Либија Мохамед Ел Мунир. Ибрахимовиќ во секој поглед …

Ибрахимовиќ му го деформирал лицето (Фото+Видео) Прочитај повеќе