Од политички причини Салах си оди од Ливерпул!?

Мохамед Салах, најголемата ѕвезда на Ливерпул, од причини кои немаат врска со фудбалот туку со политиката, наводно се заканил дека …

Од политички причини Салах си оди од Ливерпул!? Прочитај повеќе