Top Sport

Музафер Ејупи

Ејупи се здобил со сериозни повреди (Вознемирувачки фотографии)

Поранешниот македонски репрезентативец, играч на Славен Белупо, Музафер Ејупи, изминатите два дена е тема во медиумите во регионот. Тој и …

Ејупи се здобил со сериозни повреди (Вознемирувачки фотографии) Прочитај повеќе

Scroll to Top