Санкт Паули повторно против фашизмот (видео)

Германскиот второлигаш Санкт Паули, познат по своите левичарски навивачи, во неделата уште еднаш го покажа својот стил, откако 30 илјади …

Санкт Паули повторно против фашизмот (видео) Прочитај повеќе