Top Sport

Ненад Костески

Ненад Костески до 2025 година во Еурофарм Пелистер

Македонскиот ракометен репрезентативец Ненад Костески потпиша нов договор со Еурофарм Пелистер. Десното крило ќе остане најмалку до 2025 година во …

Ненад Костески до 2025 година во Еурофарм Пелистер Прочитај повеќе

Scroll to Top