Top Sport

Никола Ѓорѓев

Ѓорѓев отпадна од комбинација за мечот со Норвешка

Најдобрата македонска фудбалска репрезентација денес ќе ги започне подготвките за пријателскиот натпревар со Норвешка, кој ќе се одигра во Скопје …

Ѓорѓев отпадна од комбинација за мечот со Норвешка Прочитај повеќе

Scroll to Top