Николас Саркози ќе биде пак претседател, овојпат на ПСЖ

Екс-францускиот претседател, Николас Саркози ќе биде нов претседател ПСЖ. Саркози често е со актуелниот претседател на клубот, Насер Ал Келаифи, …

Николас Саркози ќе биде пак претседател, овојпат на ПСЖ Прочитај повеќе