Top Sport

Никола Серафимов

Никола Серафимов во тимот на колото во Унгарија

Македонскиот репрезентативец Никола Серафимов доби место во идеалниот тим на последното коло од фудбалското првенство на Унгарија. Тој имаше одличен …

Никола Серафимов во тимот на колото во Унгарија Прочитај повеќе

Никола Серафимов се збогува со Залагерсег, но ќе остане во Унгарија

Maкедонскиот фудбалски репрезентативец Никола Серафимов го напушта Залагерсег, но ќе остане во Унгарија. Тој во наредните денови треба да го …

Никола Серафимов се збогува со Залагерсег, но ќе остане во Унгарија Прочитај повеќе

Серафимов доби место во најдобриот тим во првенството на Унгарија

Македонскиот фудбалски интернационалец Никола Серафимов е избран во најдобриот тим на првенството на Унгарија за изминатата сезона. Тој доби големо …

Серафимов доби место во најдобриот тим во првенството на Унгарија Прочитај повеќе

Scroll to Top