Top Sport

Нил Мопе

Гендузи избегна казна за грабнување за врат – ВАР одлучил така! (видео)

Фудбалерот од средниот ред на Арсенал, Матео Гендузи нема да биде казнет од англиската Фудбалска асоцијација (ФА) иако ТВ-снимките јасно …

Гендузи избегна казна за грабнување за врат – ВАР одлучил така! (видео) Прочитај повеќе

Scroll to Top