Ново злато за Косово, Хрватска и Словенија

Косово успеа да стигне до ново олимписко злато, второ во Токио, откако Нора Ѓакова ја следеше Дистри Красниќи до злато …

Ново злато за Косово, Хрватска и Словенија Прочитај повеќе