Ваков пенал не сте виделе, ремек дело (Видео)

Името Норик Авдалајан речиси и да не значи ништо во европскиот фудбал, но младиот фудбалер заслужено „преку ноќ“ стана славен. …

Ваков пенал не сте виделе, ремек дело (Видео) Прочитај повеќе