Нови Пазар излегува од српската лига (видео)

Фудбалскиот клуб Нови Пазар реши да излезе од Првата лига на Србија (инаку втора по ранг зад Суперлигата) по неделниот …

Нови Пазар излегува од српската лига (видео) Прочитај повеќе