ММА камбек за историја – од клинч го „тресна“ од подот!

Узбекистанскиот ММА ветеран Нурсултан Рузибоев имаше еден од најимпресивните враќања за победа во кафезот, откако на БФЦ 47 (Brave Combat …

ММА камбек за историја – од клинч го „тресна“ од подот! Прочитај повеќе