Кога една грешка ќе ти ја уништи Олимпијадата

Канаѓанката Памела Вер најдобро знае како една мала грешка може да ти го уништи сонот за олимписки медал, откако нејзиниот …

Кога една грешка ќе ти ја уништи Олимпијадата Прочитај повеќе