Пандев со порака: Форца, момци Македонци!

Најдобриот македонски фудбалер Горан Пандев нема да може да им помогне на своите другари вечерва на теренот во Палермо, тој …

Пандев со порака: Форца, момци Македонци! Прочитај повеќе