Линдзи Вон раскина со хокеарот Сабан, виновна е „маскотата“ на Флаерс?

Фановите на Филаделфија флаерс посочија дека нивната маскота Грити е „виновна“ за прекинот на врската меѓу двете американски спортски ѕведи, …

Линдзи Вон раскина со хокеарот Сабан, виновна е „маскотата“ на Флаерс? Прочитај повеќе