Дали, конечно, ќе се забрани плукањето во фудбалот?

Фудбалот ќе се врати по пандемијата на корона вирусот во сосема нов амбиент во следните месеци, со применување на мерките …

Дали, конечно, ќе се забрани плукањето во фудбалот? Прочитај повеќе