ММА: Пол Дејли, човекот кој „подарува“ нокаути со лева рака! (видео)

Британскиот ММА ветеран Пол Дејли уште еднаш покажа зошто е миленик на фановите, со нов спектакуларен нокаут над Сад Асвад …

ММА: Пол Дејли, човекот кој „подарува“ нокаути со лева рака! (видео) Прочитај повеќе